Nieuws

Fittesten 2018

Het einde van het jaar nadert en zo ook de start van het wedstrijdseizoen van 2018. Meer halen uit je training en efficiënter voorbereiden op een (top) prestatie? Schrijf je dan nu in voor een fittest (nulmeting) en begeleidingstraject van 3 maanden! Een gepersonaliseerd trainingsschema voor jouw paard en intensieve begeleiding en monitoring van de training dragen er aan bij dat je zo optimaal mogelijk traint en dus betere prestaties kunt neer zetten.

Al 9 jaar is Moxie Sport verbonden aan de KNHS voor de fysieke begeleiding van diverse disciplines waaronder begeleiding naar de Olympische spelen in Londen en Rio van de eventing kaders. Maar voor ook begeleiding richting EK's en WK's voor individuele dressuur, spring, marathon menners en endurance ruiters.

Wil jij ook meer halen uit de training van jouw (top) sportpaard? schrijf je dan nu in voor een fittest en/of begeleidingstraject!

Onderstaande data zijn al vastgelegd en kan worden bij geschreven:


Woensdag 11 juli:  (locatie Renswoude)

Zaterdag 14 juli; Marathon Mennen (locatie Heesh)


Bij interesse kun je je opgeven via info@moxiesport.nl; meerdere data zullen nog volgen en wordt in overleg met de deelnemers afgestemd.

*zodra nieuwe data bekend zijn zullen ze op de site gepubliceerd worden.


Naar nieuwsoverzicht

Moxie biedt u:

► (Top)sportpaard begeleiding 

► Innovatieve meettechnieken 

► Realtime feedback 

► Individuele trainingsprogramma's 

► Begeleiding sportprestaties 

å` ѥ ץǥ` ` ` `ѩ`ꥲ2ԥ ʥ ȥ`˥ ` ʥ å` ѥ ǥ f50 ѥ ݩ`ĥå å` ѥ ީ`ꥢ ѩ` 7 ީ`ꥢ ӥȥ` 3 ic ʥ ީ`ꥢ ѩ` 9 ץǥ`֥ꥪ LZ TRX TF