Nieuws

We zijn Online!!

ANIVADO is verheugd een samenwerking aan te kondigen met Dr. Carolien Munsters van Moxie Sport Analysis & Coaching. Dr. Carolien Munsters is expert op het gebied van sportfysiologie van het paard en praktische sportbegeleiding. Vanuit haar bedrijf Moxie Sport Analysis & Coaching past Carolien wetenschappelijke kennis toe in de sport analyse en begeleiding voor paarden, ruiters en trainers.

De samenwerking tussen ANIVADO en Moxie Sport wordt concreet gemaakt door de lancering van de nieuwe onlinecursus ‘Basiscursus sportfysiologie van het paard’ in september 2018. Deze cursus is voor paardeneigenaren, ruiters, trainers en paardenprofessionals (ANIVADO-level 1-2) die willen weten hoe zij de training van het paard kunnen verbeteren. In deze cursus geeft Dr. Carolien Munsters de cursisten inzicht in sportfysiologische verschillen tussen mens en paard, thermoregulatie van het paard, de werking van de spieren en brandstofvoorziening van de spieren. Daarnaast worden enkele trainingsprincipes vertaald naar de dagelijkse trainingspraktijk. De cursist leert de hartslagmeter voor paarden te gebruiken en leert met de inzichten in trainingsprincipes de trainingen van eigen paard verder te optimaliseren. Na het volgen van de ‘Basiscursus sportfysiologie van het paard’ kan de cursist eventueel doorstromen naar de live cursus Inspanningsfysiologie Paard van Dr. Carolien Munsters.

ANIVADO en Moxie Sport hopen in de toekomst meer gezamenlijke activiteiten te organiseren waarbij kennis over voeding en sportfysiologie samenkomen. Meer informatie over de cursussen van ANIVADO kunt u vinden op www.anivado.nl.

anivaod.png


Naar nieuwsoverzicht

Moxie biedt u:

► (Top)sportpaard begeleiding 

► Innovatieve meettechnieken 

► Realtime feedback 

► Individuele trainingsprogramma's 

► Begeleiding sportprestaties 

å` ѥ ץǥ` ` ` `ѩ`ꥲ2ԥ ʥ ȥ`˥ ` ʥ å` ѥ ǥ f50 ѥ ݩ`ĥå å` ѥ ީ`ꥢ ѩ` 7 ީ`ꥢ ӥȥ` 3 ic ʥ ީ`ꥢ ѩ` 9 ץǥ`֥ꥪ LZ TRX TF